Foto: Pamelakopenhagen

STØT OS PÅ

Mobilepay: 494529

Forælder Fonden, danske bank
Reg.nr.: 3001
Konto nr.: 0012736878

.

Hvordan hjælper vi

Hver dag kontaktes vi af forældre, som lever i boligløshed, kæmper med familiens økonomi, eller står midt i et alvorligt brud med en tidligere partner. Vi ved, at enlige forældre i en krisesituation er i stor risiko for at miste deres netværk, opgive deres uddannelse og kan have svært ved at trives.

Tilbage på rette kurs

Problemerne tærer på det mentale overskud og gør det svært for forældrene at give deres børn tryghed i dagligdagen. Med din hjælp kan vi rådgive og hjælpe de forældre, der er blevet ramt af livet, og har brug for hjælp til at få overblik og komme tilbage på rette kurs igen. Vi giver familierne ro og balance i hverdagen, og hjælper med alt fra en midlertidig bolig til sparring om familiesager i kommunen og mere komplicerede ansøgningsprocesser i det offentlige.

støt

Foto: Pamelakopenhagen

Årsagen

Årsagerne er mange, når enlige forældre kontakter os for hjælp. Det er ofte en kombination af flere faktorer som f.eks. skilsmisse, vold og økonomiske problemer, der har skabt en uholdbar situation.

Sårbarhed

At være alene med børn bærer i sig selv en sårbarhed. Man er sårbar, når man står alene med alle de praktiske opgaver, der knytter sig til en hverdag med børn. Man er udsat på arbejdsmarkedet, hvor forventningen om at være til rådighed kolliderer med livet som enlig mor eller far. Når man er ene om at passe børnene, når de er syge. Når der er aftenmøder eller kurser på jobbet, og man ikke har nogen, der kan hjælpe og må ty til dyre eller usikre pasningsløsninger. Når man selv har 40 i feber – og alligevel er alene om at sørge for indkøb, mad, aflevering, tøjvask osv.
Når ens verden ramler sammen omkring én, er der behov for hjælp til at komme tilbage på sporet. Støt os, så vi kan hjælpe dem.

støt

Foto: Pamelakopenhagen

@foraelder_fonden

© 2020 Forælder fonden
Støt