Foto: Pamelakopenhagen

Partnerskaber

Sammen er vi stærkest. I Forælderfonden tror vi på, at vi i fællesskab med andre bedst muligt kan hjælpe sårbare enlige forældre og ikke mindst deres børn. Derfor samarbejder vi med andre.

Vi er en del af

Vi er en del af Folkebevægelsen mod Ensomhed

Flere end 80 organisationer, foreninger, skoler, kommuner og virksomheder er for første gang nogensinde gået sammen for at skabe Folkebevægelsen mod Ensomhed. Vi er nemlig enige om, at ensomhed er et problem, vi skal gøre noget ved. Vi gør det på hver vores måde – og i fællesskab i Folkebevægelsen.
Læs mere her

Forælderfonden er medlem af ISOBRO

ISOBRO udbyder en række netværk for medlemmer af ISOBRO med fokus på forskellige temaer som CRM, kommunikation og PR, digital fundraising, HR, økonomi samt ledelse. Fælles for netværkene er, at de prioriterer faglighed og saglighed højt, de fungerer ofte som løbende efteruddannelse for deltagerne. Desuden skaber deltagelse i et netværk relationer på tværs af indsamlingssektoren.
Læs mere her

Forælderfonden er medlem af RådgivningsDanmark

RådgivningsDanmark er en brancheforening for almennyttige, ikke-erhvervsdrivende organisationer, der yder gratis rådgivning af social karakter til mennesker i vanskelige livssituationer.
Læs mere her

Vil I samarbejde?

I Forælderfonden er vi altid åbner for at lavet et samarbejde, som kan gavne vores målgruppe. Har I ideer til et samarbejde hører vi gerne fra jer.

Forælderfonden støtter forældre, der bliver alene med deres børn. Vores mål er at styrke udsatte enlige forældres vej til bolig, uddannelse og netværk. Vi arbejder helhedsorienteret og tilbyder hjælp inden for midlertidige boliger, rådgivning, frivillig social støtte og familiekollegier for enlige forsørgere under uddannelse.

En samlivsbrud eller en skilsmisse er en livsomvæltning for hele familien. Når tæppet bliver hevet væk under ens tilværelse, har selv de stærkeste mennesker brug for hjælp til at finde fodfæste. Hos Forælder Fonden hjælper vi sårbare enlige forældre og deres børn med at finde tilbage til en god og tryg hverdag. Vi er der for den enlige forælder, så han – eller hun – kan være der for sit barn.

Kontakt os

Adm. Direktør Gwen Wisti
mail: gw@foraelderfonden.dk
tlf.: 20 22 19 92

Eller kontakt os via formularen

Fonde

@foraelderfonden

© 2020 Forælder fonden
Støt