Foto: Pamelakopenhagen

Rådgivning

Bolighjælp

Rådgivning om bolig

Står du uden bolig? Så har du flere forskellige muligheder for at finde et sted at bo, alt efter din situation.

Vores anbefaling

Vi anbefaler, at du benytter dig af flere forskellige kanaler for at forbedre dine chancer for at få en bolig hurtigst muligt. Du kan f.eks. undersøge om følgende kanaler vil være en mulighed for dig.

Læs mere

Forældremyndighed

Rådgivning om den fælles forældremyndighed. De fleste forældre har fælles forældremyndighed, hvilket fortsætter efter en skilsmisse. Hvis I ikke vælger at få delt bopæl, vil den ene af jer blive bopælsforælder og den anden blive samværsforælder.

Læs mere

Vold

Lever du i et voldeligt parforhold, eller mærker du eftervirkningerne fra et?

Læs mere

Ensomhed

I Forælderfonden møder vi mange af de udfordringer enlige forældre kan have. En af de ting, der fylder hos mange, er ensomhed. Ensomhed kan betyde mange ting, og er ikke altid entydigt. Som enlig forælder står du alene med alt; de daglige opgaver, opdragelse og ansvar. Der er ikke nogen til at tage over for dig. Der er ingen at dele de små oplevelser i hverdagen med.

Læs mere

rådgivning

Foto: Pamelakopenhagen

Skilsmisse, samlivsbrud, bopæl og samvær

Når I går fra hinanden, er der en lang række spørgsmål vedrørende jeres børn, som I skal tage stilling til. Blandt andet hvordan I håndterer bruddet overfor børnene, og hvordan I tackler økonomien.

Brug for hjælp og rådgivning?

Har I svært ved at nå til enighed, kan I bede om hjælp fra Familieretshuset. Der vil I blandt andet blive tilbudt konflikthåndtering og rådgivning tilpasset jeres familie og behov.

Læs mere

Økonomiske tilskud og ydelser

Som enlig forælder kan du søge om at få forskellige økonomiske tilskud. De forskellige tilskud afhænger af, om du har barnets adresse hos dig eller ej, og er samtidig påvirket af, hvor meget du tjener.

Læs mere

Familieretshuset

Familieretshuset er den instans, der rådgiver og træffer beslutninger om familieretlige forhold som f.eks. skilsmisse og forhold vedrørende børn, hvis forældre ikke længere er kærester eller gift.

Behandling af skilsmissesager

Familieretshuset behandler alle sager om skilsmisse, mens de kun træffer afgørelser i sager vedr. børn, når forældrene ikke kan blive enige om f.eks. samvær, bopæl, forældremyndighed og børnebidrag.

Læs mere

Netværksgruppe

Alenemorskab – et netværk og fællesskab til dig der er mor.

Kontaktskema

Udvidet
Hvad ønsker du rådgivning til: *
*

Vi hjælper dig med det, du har brug for!

Er du havnet i en situation, som du ikke selv kan klare eller overskue? Det kan dreje sig om alt fra boligsøgning, udfordringer ved at blive alene med dine børn til oplevelser med vold i hjemmet.

Hos Forælderfonden sidder vores dygtige socialrådgivere klar til at yde landsdækkende rådgivning. Rådgivningen foregår enten telefonisk eller i Forælderfondens sekretariat.

Har du behov for rådgivning, så udfyld vores kontaktskema til venstre.

@foraelderfonden

© 2020 Forælder fonden
Støt