Foto: Pamelakopenhagen

Tænk os ind i dit testamente

Tænk os ind i dit testamente

Foto: Pamelakopenhagen

Gør en forskel – tænk os ind i dit testamente

Vi har indgået et samarbejde med Legal Desk, som gratis hjælper dig med at testere et valgfrit beløb til vores sag.

Din hjælp har stor betydning

Når du tænker os ind i dit testamente, er du med til at gøre en kæmpe forskel for vores arbejde. Vi hjælper udsatte enlige forældre og deres børn, der er havnet i en sårbar livssituation. Det kan få alvorlige konsekvenser for både forældre og børn, hvis der ikke bliver taget hånd om sagen i tiden. Læs mere her.

Sådan gør du

Du støtter os ved at udfylde en kort formular hos Legal Desk. Du vil løbende blive vejledt med hjælpende forklaringer. På baggrund af dine svar, udarbejder Legal Desk automatisk et legat med det beløb, du ønsker at give til os, når du en dag går bort.

Hvis du allerede har lavet et testamente, bliver legatet oprettet som tillæg (kodicil). Hvis ikke, fungerer legatet blot som selvstændigt testamente.

Du kan finde formularen for Forælderfonden her

Når du har oprettet legatet, skal det underskrives foran en notar eller to vitterlighedsvidner, som du selv vælger. Dette bestemmer du helt selv i formularen.

Hvis du ønsker at støtte os og samtidig efterlade mere til dine arvinger, anbefaler vi, at du ser denne video omkring 30 %-løsningen. 
:
Tænk os ind i dit testamente og gør en stor forskel for de udsatte enlige forældre og deres børn, som virkelig har brug for hjælp – tusind tak.

@foraelderfonden

© 2020 Forælder fonden
Støt