Foto: Pamelakopenhagen

Alenemorskab

Alenemorskab

Alenemorskab

Alenemorskab er et community for mødre, der kender til at stå alene i moderskabet. Det vil sige, at vi byder alle alenemødre velkomne, skilsmisse eller ej, deleordning eller ej, kæreste eller ej.

Formål

Vores formål er at skabe et fællesskab, der kan inspirere og styrke mødre ved, at finde andre stærke medmødre at spejle sig i.

Instagram Community

Dette gør vi via tiltag som vores Instagram community, hvor forskellige kvinder, deler alsidige historier fra forskellige tidspunkter i livet som alenemor med alt, hvad det indebærer.

Derudover har vi en lang række tiltag på Facebook, med blandt andet grupper for meetups i form af madklub, legeaftaler, vinaftner etc. Her finder I også vores grupper for dem, der overvejer at flytte i bofællesskab, samt pasningsordninger.

Find os her

Instagram – Alenemorskab

Facebook – Alenemorskab

Hjemmeside – Alenemorskab

Vi glæder os meget til at byde jer velkommen!

Lonnie og Maria, skaberne bag Alenemorskab

Lonnie B. Pedersen 

Uddannet cand. scient.soc.
Har arbejdet med som projekt/backstage/
eventmanager indenfor felterne; iværksætteri,
social innovation, community building, foreninger,
festivaler og events.
Er med sin eksmand, mor til en datter fra 2017.

Maria Dønkjær, født 1980

Uddannet cand. pæd. i didaktik og danser.
Danseunderviser, koreograf og projektleder
på diverse ungdomsdanseforestillinger.
Bor sammen med sine to børn fra to forskellige
forhold og hendes kæreste på Østerbro.

Har du brug for mere rådgivning, så læs her.
I Forælderfonden hjælper vi enlige forældre og deres børn med at komme tilbage på rette kurs. Netværk er i den forbindelse en rigtig god hjælp, hvorfor vi er utrolige glade for vores samarbejde med Alenemorskab. Alenemorskab har formået at lave et forum for enlige mødre, der har brug for at kunne spejle sig i andre enlige mødre, få sparring og blive klogere på andres erfaringer og hvordan man også kan håndtere en given situation. Alenemorskab er med til at vise, at du aldrig er alene. Der er andre, som har gennemgået det sammen som dig. Det kan give en enorm ro at vide at man ikke er alene om sin sårbare livssituation.

@foraelderfonden

© 2020 Forælder fonden
Støt